Peuter Plekkey op de Berg

Bergkwartier

Peuter Plekkey op de Berg

“Ze gaan straks heel zelfverzekerd naar groep 1 van de basisschool. Dat geeft een heel voldaan gevoel.”
Dagmar de Ruijter
coördinator Peuter Plekkey op de Berg

Groepsindeling

Peuter Plekkey op de Berg biedt vanaf 9 mei peuteropvang aan kinderen van 2 en 3 jaar. Iedere medewerker begeleidt maximaal 8 kinderen. In één basisgroep zitten nooit meer dan 16 kinderen.


  • IMG_1296

Locatie informatie
Peuter Plekkey op de Berg bevindt zich in het schoolgebouw van De Bolster. Wij maken gebruik van een vaste ruimte. Deze ruimte krijgt mede door het kleur- en materiaalgebruik een frisse en veilige uitstraling. Wij maken ook gebruik van een ruime speelzaal, hier kunnen naar hartenlust activiteiten plaatsvinden. Daarnaast heeft onze locatie een ruim en mooi ingericht schoolplein waar wij ook dagelijks te vinden zijn.

Omgeving
Ook de omgeving van Peuter Plekkey op de Berg biedt leuke activiteiten. Zo gaan we regelmatig eendjes voeren op het Borneoplein of spelen in het bos ‘Klein Zwitserland’.

Tarieven 2019

Bekijk hieronder de verschillende tarieven en de bijbehorende uitleg.


Totaal Opvang
Totaal Opvang is onze meest afgenomen opvangvorm.
Opvang wanneer het moet, flexibel waar het kan en in verhouding voordelig. Gezamenlijk komen wij vaste dagen overeen. Plekkey zorgt op deze dagen voor kwalitatief hoogwaardige opvang.

Type opvangdag Kosten per maand Uren per maand Uurtarief
Hele dag € 399,87 47,67 uur € 8,39
Schooltijden € 263,01 30,33 uur € 8,67
Ochtend wo/vrij € 187,91 21,67 uur € 8,67
Schoolweken Opvang
Schoolweken Opvang is uitermate geschikt wanneer je tijdens de officiële schoolvakanties zelf voor opvang zorgt. Tijdens schoolvakanties kun je extra/aanvullende opvang aanvragen.

Type opvangdag Kosten per maand Uren per maand Uurtarief
Hele dag € 339,15 36,67 uur € 9,25
Schooltijden € 222,64 23,33 uur € 9,54
Ochtend wo/vrij € 159,08 16,67 uur € 9,54

Let op!
Bij Totaal Opvang en Schoolweken Opvang tellen wij de totale kosten van een heel jaar bij elkaar op en verdelen dit in 12 gelijke stukken. Op deze manier betaal je dus elke maand een gelijk bedrag en hoef je niet steeds wijzigingen bij de Belastingdienst door te geven. Tijdens vakanties betaal je zodoende de opvang door.

Overige tarieven
Passen de opvangvormen niet bij jouw situatie? Plekkey biedt ook maatwerk. Zo is er Vakantie Opvang voor mensen die enkel in de schoolvakanties opvang nodig hebben. En ook voor ZZP-ers of mensen die flexibel werken hebben we een oplossing: Af en Toe Opvang. Schrijf je vrijblijvend in en vermeld in de opmerkingen jouw wensen. Wij denken graag met je mee!
Praktische informatie

Kinderopvangtoeslag
De genoemde tarieven zijn bruto bedragen. Je komt hoogstwaarschijnlijk in aanmerking voor kinderopvangtoeslag. Kijk voor informatie over kinderopvangtoeslag of het maken van een proefberekening hier.

Openingstijden
Dagelijks van 07.30 uur tot 19.00 uur geopend

Sluitingsdagen
Plekkey is gesloten op de volgende dagen: nieuwjaarsdag, tweede Paasdag, Koningsdag, Bevrijdingsdag (om de 5 jaar), Hemelvaartsdag, tweede Pinksterdag en beide kerstdagen. Deze dagen worden niet gecompenseerd. Daarnaast vindt er één keer per jaar een studiedag voor het voltallige personeel plaats. Wanneer deze op een opvangdag valt, krijg je hiervoor een tegoedbon.

Uitleg type opvangdag

Hele dag 
Dit is een opvangoplossing voor kinderen die de hele dag gebruik van de opvang maken. In de ochtend worden de kinderen gebracht. Aan het einde van de dag worden de kinderen weer opgehaald. Een hele dag bestaat uit een ochtenddeel en een middagdeel

Schooltijden
Gaan er al oudere broertje(s)/zusjes(s) naar de basisschool en zijn je werktijden op de schooltijden afgestemd? Dan is schooltijdenopvang mogelijk een goede opvangsoort.

Wo/vrij ochtend
Heb je alleen op de woensdag en/of vrijdagmorgen (tot 12:30 uur) opvang nodig? Dan is dit een goede en voordelige oplossing. Vaak wordt deze vorm gekozen wanneer oudere broertje(s)/zusje(s) naar school gaan.

Verschil Totaal en Schoolweken opvang
Bij Totaal Opvang kan het gehele jaar gebruik worden gemaakt van onze opvang. Neem je Schoolweken Opvang af dan maak je alleen tijdens schoolweken (vastgesteld door het ministerie van Onderwijs) gebruik van onze opvang. Schoolweken Opvang wordt vaak afgenomen door leerkrachten.

Overstapservice

Direct bij Plekkey starten zonder dubbele kosten?
Het is razendsnel en voordelig geregeld met onze gratis overstapservice.

Meer informatie

Peuter Plekkey op de Berg

De keuze voor peuteropvang is een belangrijke en persoonlijke keuze. Daarom ben je altijd welkom om een bezoek te brengen aan onze locatie om de sfeer te proeven. Je kunt daarvoor een afspraak maken met onze coördinator, Dagmar de Ruijter. Liever eerst even telefonisch contact? Geen enkel probleem, Dagmar beantwoordt je vragen graag.

Centraal bureau

Utrechtseweg 91
3818 EB Amersfoort
088 – 401 03 00
post@plekkey.nl

Peuter Plekkey op de Berg

Van Effenlaan 10
3818 RL Amersfoort
(in basisschool De Bolster)
088 – 401 03 01
berg@plekkey.nl

LRK 280757219 | Inspectierapport