Peuter Plekkey in Zielhorst

Zielhorst

Peuter Plekkey in Zielhorst

“Ze gaan straks heel zelfverzekerd naar groep 1 van de basisschool. Dat geeft een heel voldaan gevoel.”
Sanne Snellenburg
coördinator Peuter Plekkey in Zielhorst

Groepsindeling

Peuter Plekkey in Zielhorst biedt vanaf 2 september 2019 peuteropvang aan kinderen van 2 en 3 jaar. Iedere medewerker begeleidt maximaal 8 kinderen. In één basisgroep zitten nooit meer dan 16 kinderen.


  • IMG_1949
  • IMG_0373
  • _IMG_0255

Locatie informatie
Peuter Plekkey in Zielhorst bevindt zich in het schoolgebouw van basisschool de Zonnewijzer. Wij maken gebruik van de gehele schoolvleugel. Onze eigen ruimten zijn ruim van opzet, schoon, veilig en aangepast zodat kinderen zich thuis voelen. De combinatie van materiaal- en kleurgebruik zorgt voor een frisse uitstraling. Wij maken ook gebruik van een ruime speelzaal, hier kunnen naar hartenlust activiteiten plaatsvinden. De ruimten voldoen aan de door de GGD gestelde eisen.

Omgeving
In de omgeving van Plekkey in Zielhorst doen we vaak leuke dingen. Zo gaan we regelmatig eendjes voeren bij de vijver of spelen we aan de overkant van school op het grote grasveld.

Tarieven 2019

Bekijk hieronder de verschillende tarieven en de bijbehorende uitleg.

Totaal Opvang
Totaal Opvang is onze meest afgenomen opvangvorm.
Opvang wanneer het moet, flexibel waar het kan en in verhouding voordelig. Gezamenlijk komen wij vaste dagen overeen. Plekkey zorgt op deze dagen voor kwalitatief hoogwaardige opvang.

Type opvangdag Kosten per maand Uren per maand Uurtarief
Hele dag € 385,92 47,67 uur € 8,10
Schooltijden € 245,12 29,25 uur € 8,38
Ochtend wo/vrij € 163,41 19,5 uur € 8,38
Schoolweken Opvang
Schoolweken Opvang is uitermate geschikt wanneer je tijdens de officiële schoolvakanties zelf voor opvang zorgt. Tijdens schoolvakanties kun je extra/aanvullende opvang aanvragen.

Type opvangdag Kosten per maand Uren per maand Uurtarief
Hele dag € 328,67 36,67 uur € 8,96
Schooltijden € 208,13 22,5 uur € 9,25
Ochtend wo/vrij € 138,75 15 uur € 9,25

Let op!
Bij Totaal Opvang en Schoolweken Opvang tellen wij de totale kosten van een heel jaar bij elkaar op en verdelen dit in 12 gelijke stukken. Op deze manier betaal je dus elke maand een gelijk bedrag en hoef je niet steeds wijzigingen bij de Belastingdienst door te geven. Tijdens vakanties betaal je zodoende de opvang door.

Overige tarieven
Passen de opvangvormen niet bij jouw situatie? Plekkey biedt ook maatwerk. Zo is er Vakantie Opvang voor mensen die enkel in de schoolvakanties opvang nodig hebben. En ook voor ZZP-ers of mensen die flexibel werken hebben we een oplossing: Af en Toe Opvang. Schrijf je vrijblijvend in en vermeld in de opmerkingen jouw wensen. Wij denken graag met je mee!
Praktische informatie

Kinderopvangtoeslag
De genoemde tarieven zijn bruto bedragen. Je komt hoogstwaarschijnlijk in aanmerking voor kinderopvangtoeslag. Kijk voor informatie over kinderopvangtoeslag of het maken van een proefberekening hier.

Openingstijden
Dagelijks van 07.30 uur tot 19.00 uur geopend

Sluitingsdagen
Plekkey is gesloten op de volgende dagen: nieuwjaarsdag, tweede Paasdag, Koningsdag, Bevrijdingsdag (om de 5 jaar), Hemelvaartsdag, tweede Pinksterdag en beide kerstdagen. Deze dagen worden niet gecompenseerd. Daarnaast vindt er één keer per jaar een studiedag voor het voltallige personeel plaats. Wanneer deze op een opvangdag valt, krijg je hiervoor een tegoedbon.

Uitleg type opvangdag

Hele dag 
Dit is een opvangoplossing voor kinderen die de hele dag gebruik van de opvang maken. In de ochtend worden de kinderen gebracht. Aan het einde van de dag worden de kinderen weer opgehaald. Een hele dag bestaat uit een ochtenddeel en een middagdeel

Schooltijden
Gaan er al oudere broertje(s)/zusjes(s) naar de basisschool en zijn je werktijden op de schooltijden afgestemd? Dan is schooltijdenopvang mogelijk een goede opvangsoort.

Wo/vrij ochtend
Heb je alleen op de woensdag en/of vrijdagmorgen (tot 12:00 uur) opvang nodig? Dan is dit een goede en voordelige oplossing. Vaak wordt deze vorm gekozen wanneer oudere broertje(s)/zusje(s) naar school gaan.

Verschil Totaal en Schoolweken opvang
Bij Totaal Opvang kan het gehele jaar gebruik worden gemaakt van onze opvang. Neem je Schoolweken Opvang af dan maak je alleen tijdens schoolweken (vastgesteld door het ministerie van Onderwijs) gebruik van onze opvang. Schoolweken Opvang wordt vaak afgenomen door leerkrachten.


Overstapservice

Direct bij Plekkey starten zonder dubbele kosten?
Het is razendsnel en voordelig geregeld met onze gratis overstapservice.

Meer informatie

Peuter Plekkey in Zielhorst

De keuze voor peuteropvang is een belangrijke en persoonlijke keuze. Daarom ben je altijd welkom om een bezoek te brengen aan onze locatie om de sfeer te proeven. Je kunt daarvoor een afspraak maken met onze coördinator, Sanne Snellenburg. Liever eerst even telefonisch contact? Geen enkel probleem, Sanne beantwoordt je vragen graag.

Centraal bureau

Utrechtseweg 91
3818 EB Amersfoort
088 – 401 03 00
post@plekkey.nl

Peuter Plekkey in Zielhorst

Trombonestraat 62
3822 CH Amersfoort
(in basisschool de Zonnewijzer)
088 – 401 03 05
zielhorst@plekkey.nl