30 jaar kennis.

7 jaar Plekkey

Kinderopvang is geen kleinigheid. Ouders leggen de verantwoordelijkheid van hun meest dierbare bezit, hun kind, in handen van een vreemdeling. Daarom nemen we die opdracht dan ook uiterst serieus. We bieden solide, betrouwbare en liefdevolle opvang voor kinderen van 2 t/m 12 jaar. Maar we doen meer. Wij bieden kinderen een veilige plek waar ze zichzelf kunnen zijn, waar goed voor ze gezorgd wordt en waar ze uitgedaagd worden. We geven kinderen verantwoordelijkheden en bevoegdheden, onder meer door ze mee te laten beslissen over de invulling van hun vrije tijd.

Met in huis ontwikkelde methodieken en een team gediplomeerde en gemotiveerde medewerkers leveren we een zinvolle bijdrage aan de ontwikkeling van jonge kinderen. Door onze achtergrond in het onderwijs kunnen we een brug slaan tussen kinderopvang en de basisschool, waardoor de overgang optimaal is.

 

Plekkey is meer dan kinderopvang.

Het kind staat centraal
Maar daar blijft het niet bij. Want omdat we geloven dat een kind zélf weet hoe het ’t liefst met vrije tijd omgaat, stellen we zijn of haar perspectief centraal in onze opvang. Houd je kind van sporten? Of gaat het liever knutselen? Is het graag op zichzelf? Of doet het ’t liefst alles samen? Sfeer, activiteitenaanbod én de invulling daarvan worden zoveel mogelijk bepaald in samenspraak met de kinderen.

Passende opvang
Een peuter heeft andere zorg nodig dan een kleuter. En een kleuter stelt andere vragen dan een tiener. Elke levensfase brengt nieuwe ontdekkingen, uitdagingen en ontwikkelingen. Precies daarom biedt Plekkey dag- en buitenschoolse opvang die specifiek is afgestemd op de fase waarin jouw kind zich bevindt. Klik hier voor onze verschillende opvangvormen.

Zorgeloos aan het werk
Plekkey Kinderopvang is voor kinderen én ouders. We geloven namelijk dat jij een stuk prettiger werkt als je weet dat je kind in goede handen is. De opvanglocaties van Plekkey voldoen aan alle wettelijke voorschriften op het gebied van veiligheid en hygiëne. Onze teams bestaan uit gediplomeerde en gemotiveerde medewerkers. Je kind ziet steevast vertrouwde gezichten.

Een gouden combinatie
Er verandert veel als een kind vier jaar wordt en naar de basisschool gaat. In onze organisatie is veel kennis over het onderwijs, pedagogiek en opvang aanwezig. Plekkey biedt een combinatie van vertrouwde kinderopvang, aangevuld met de expertise van de basisschool. Door deze “gouden combinatie” zorgt Plekkey niet alleen voor gedegen opvang, maar dragen we ook op zinvolle wijze bij aan de ontwikkeling van jouw kind.

Leren bij Plekkey
MBO Amersfoort en Plekkey Kinderopvang bieden met LeerPlekkey dé perfecte voorbereiding op werken in de kinderopvang. Daarnaast is Plekkey kinderopvang door Calibris erkend als leerbedrijf en heeft dus het predikaat ‘Erkend Leerbedrijf’.

Stageplekken

Werken bij Plekkey
Plekkey is altijd op zoek naar de beste mensen. Plekkey heeft een duidelijke visie en biedt vele mogelijkheden. Ons pedagogisch fundament en de groeimogelijkheden voor werknemers bewijzen dit. We verzorgen jaarlijkse trainingen/studiedagen en hebben aandacht voor een positieve werksfeer.

Alle vacatures