Leren bij

Plekkey

LeerPlekkey
Via MBO Amersfoort kunnen studenten de BOL opleiding Pedagogisch medewerker kinderopvang (niveau 3) of Gespecialiseerd Pedagogisch medewerker (niveau 4) bij Plekkey volgen. Studenten werken drie dagen per week op een locatie van Plekkey en krijgen hier één dag per week les van docenten van MBO Amersfoort. De lessen sluiten perfect aan op de praktijk op de groepen en onze visie op opvang en ontwikkeling. Zo worden studenten perfect voorbereid op werken in de kinderopvang!

Stage bij Plekkey
Plekkey kinderopvang is door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) erkend als leerbedrijf en heeft dus het predikaat ‘Erkend Leerbedrijf’. Hierdoor zijn studenten ervan verzekerd dat de stageplaats ook daadwerkelijk bijdraagt aan hun opleiding en ontwikkeling tot gekwalificeerd pedagogisch medewerker.

Stage sollicitatieformulier
Heb je interesse in een stage? Vul dan hieronder het stage sollicitatieformulier in. Er zijn verschillende BOL stages mogelijk. Wij vinden het fijn om enthousiaste ‘aanstormende’ vakkrachten te begeleiden. Je bent meer dan welkom!
Let op! Als je je graag voor LeerPlekkey aan wilt melden ga je naar www.schoolvoorwelzijn.nl en schrijf je je in voor de BOL opleiding Pedagogisch medewerker kinderopvang (niveau 3) of voor Gespecialiseerd Pedagogisch medewerker (niveau 4). Geef bij de inschrijving aan dat je bij LeerPlekkey je studie wilt volgen.