Werken bij

Plekkey

Plekkey is altijd op zoek naar de beste mensen. Plekkey heeft een duidelijke visie en biedt vele mogelijkheden. Ons pedagogisch fundament en de groeimogelijkheden voor werknemers bewijzen dit. We verzorgen jaarlijkse trainingen/studiedagen en hebben aandacht voor een positieve werksfeer. Daarnaast hebben we oog voor deskundigheidbevordering en halen graag het beste uit onze werknemers naar boven. Kortom, Plekkey bloeit en groeit. Groei jij met ons mee?

De arbeidsvoorwaarden zijn goed. Medewerkers van Plekkey kinderopvang vallen onder de CAO Kinderopvang. Het pensioen is ondergebracht bij PGGM en je kunt gebruik maken van een collectieve ziektekostenverzekering.

Over Plekkey
Plekkey biedt dagelijks, tussen 7:00 en 19:00 uur, hoogwaardige kinderopvang (VSO, BSO en Peuteropvang) aan. Ons team is pas tevreden wanneer de tijd voor onze kinderen, 2 t/m 12 jaar, voorbij vliegt! Wij genieten van het ‘oh nee… ben je er nu al gezicht’ wanneer ouder(s)/verzorger(s) hun kinderen bij Plekkey komen ophalen. Ons team draagt bij aan en neemt de verantwoording voor een veilige, vertrouwde en uitdagende omgeving. In deze omgeving kan iedereen zichzelf zijn en worden dagelijks (nieuwe) ervaringen opgedaan. Bij Plekkey staat alles in het teken van ontwikkelen met een mix tussen inspanning, rust en ontspanning. Bij Plekkey komen kinderen dagelijks in aanraking met de vaste en vertrouwde gezichten van ons team. Ook op het centraal bureau werken (sinds de start) betrokken en professionele teamleden die onze klanten kennen en graag verder helpen.
Is dit je ideale werk-Plekkey? Dan nodigen wij je uit om te solliciteren!

Solliciteren bij Plekkey
Heb je interesse in een functie? Neem dan contact met ons op via sollicitatie@blos.nl of stuur een WhatsApp naar 0618890247.
We maken graag kennis met jou!